3 december 2012

De nodige info uit de Nellie klas

Papa's en mama's, (ook opa's en oma's die meelezen hoorde ik vanmorgen... leuk!! )

Allereerst dikke bravo aan de kids van de Nellie-klas. Ze hebben super flink gedanst. Iedereen deed mee. De juf is heel trots.


Nu de nodige info:

Het grootouderfeest is voorbij en we kijken uit naar het Sinterklaasfeest donderdag. We hebben nog de nodige praktische afspraken: De kleuters mogen na het optreden met de gehele klas bij de Sint gaan om het klasgeschenk en een speculaas. Daarna is het de bedoeling dat de kleuters opgevangen worden door de ouders. Indien u niet aanwezig kunt zijn wil u dan a.u.b. op voorhand een briefje meegeven zodat wij deze kleuters bij ons kunnen houden. Indien u wel aanwezig bent en de kleuter moet op school blijven eten dan geeft u de kleuter af bij de juf.
Deze maatregelen zijn er voor de veiligheid van u kleuter, zodat er in de drukte geen kinderen verloren lopen. Heel erg bedankt voor u medewerking.

Morgen dinsdag 4-12-2012 gaan wij ons schoentje zetten in ons klasje. We gaan 's morgens zelf een schoentje knutselen die de pieten dan mogen vullen. U mag morgen altijd nog iets meegeven voor paard, piet of sint om in de schoen te doen.


Volgende week maandag beginnen we in de Nellie-klas aan het thema Kerstmis. En daar hoort ook een kerstfeestje bij... Joepie... want feesten doen wij graag.
Zou het mogelijk zijn om tegen 20-12-2012 een pakje mee te brengen voor onder de kerstboom. Het is de bedoeling dat we aan de hand van een muzikaal pak de cadeautjes verdelen onder de kinderen. Een cadeautje van  5 euro maximum.

De juf had ook graag geweten hoeveel nieuwjaarsbrieven we nodig hebben. De brief voor mama en papa knutselen we zelf. De andere brieven kunnen we kopen aan 75 cent/stuk. Zou u mij zo snel mogelijk het aantal door kunnen mailen. De betalingen gebeuren via de schoolrekening. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten