10 december 2013

Beste ouders,

Het einde van het jaar komt stilaan in zicht. De hoogste tijd dus om aan de nieuwjaarsbrieven te beginnen…

Gelieve op onderstaand strookje in te vullen hoeveel nieuwjaarsbrieven u wenst te bestellen. Let op: de nieuwjaarsbrieven voor de ouders knutselen we zelf (voor gescheiden ouders worden er 2 brieven geknutseld). U hoeft de brief voor de ouders dus niet mee te tellen bij het aantal te bestellen nieuwjaarsbrieven.
De kostprijs van één nieuwjaarsbrief bedraagt €0,75. De betaling van de nieuwjaarsbrieven gebeurt via de schoolrekening.
Gelieve het strookje terug mee te geven met uw kind uiterlijk vrijdag 13 december 2013.

Ook het kerstfeestje komt dichterbij. Dit zal plaatsvinden op donderdag 19 december 2013. We zullen het heel gezellig maken met wat kerstmuziek en iets lekkers om te smullen. Het gezellig samenzijn staat centraal tijdens het kerstfeestje. U hoeft dit jaar geen pakje te kopen.

Groetjes,

De juffen.




"                                                                                                                    



(naam ouder)                                                                                                           , ouder van (naam kind)                                                                   wenst              nieuwjaarsbrieven te bestellen.          (de brief voor de ouders moet je hier niet bij tellen)             

                                

Geen opmerkingen:

Een reactie posten